Telia

Telia, der ejes af den svensk-finske, internationale telekoncern TeliaSonera, har siden 1995 markeret sig som udfordrer på det danske telemarked. Vi investerer hvert år i både mobile og faste infrastrukturer og teknologier og har blandt andet bragt iPhone til Danmark, lanceret fri tale og bygget 4G-netværk som de første herhjemme. Vi ønsker at gøre danskernes…

inriver telia dkTelia, der ejes af den svensk-finske, internationale telekoncern TeliaSonera, har siden 1995 markeret sig som udfordrer på det danske telemarked. Vi investerer hvert år i både mobile og faste infrastrukturer og teknologier og har blandt andet bragt iPhone til Danmark, lanceret fri tale og bygget 4G-netværk som de første herhjemme. Vi ønsker at gøre danskernes hverdag nemmere og sjovere og for at gøre forretningslivet i Danmark mere effektivt og fleksibelt.

Telia er i dag leverandør af mobiltelefoni, mobilt bredbånd og fastnettelefoni samt IP-tjenester via ADSL-bredbånd med internet, telefoni og tv. Derudover leverer vi datanet samt mobile og fastnetbaserede telekommunikationsløsninger til erhvervslivet.

Vi brænder for at gøre kommunikationsteknologien til en tilgængelig, enkel og meningsfuld partner for alle. Med det bedste netværk og løftet om altid at gøre det komplicerede enklere giver vi vores privat- og erhvervskunder mulighed for at bruge teknologien nøjagtigt, som de har brug for og lyst til.

Ved udgangen af 2014 havde Telia 1,8 millioner kunder; heraf 1,581 mobilkunder, 122.000 fastnetkunder, 114.000 bredbåndskunder og 20.000 tv-kunder. Telia er dermed det tredjestørste teleselskab i Danmark.

www.telia.dk