Manfield

De eerste vestiging van Manfield werd in 1900 geopend aan de Amsterdamse Kalverstraat. Al snel volgden vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Momenteel is de Manfieldformule uitgegroeid tot een keten van 41 winkels in Nederland. Al meer dan honderd jaar staat Manfield voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. In het assortiment vindt u stijlvolle…

inRiver ManfieldDe eerste vestiging van Manfield werd in 1900 geopend aan de Amsterdamse Kalverstraat. Al snel volgden vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Momenteel is de Manfieldformule uitgegroeid tot een keten van 41 winkels in Nederland.

Al meer dan honderd jaar staat Manfield voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. In het assortiment vindt u stijlvolle schoenen met moderne details. Een luxe combinatie van basics en high fashion, voor zowel een zakelijke als casual look. De ontwikkelingen en productie van de collecties vinden hun basis voornamelijk in Italiaans ontwerp en de schoenen zijn met de hand bewerkt. Alle schoenen bestaan uit duurzame materialen en zijn gecombineerd met rijke finishes. Naast het aanbod Manfield schoenen dragen merkschoenen als Van Lier, het hoog modische Black Label en Clarks bij aan de gevarieerde collectie.

www.manfield.nl