Bygg-Ole

Bygg-Ole startade som Nacka Trä & Byggvaror AB, när Sven Gustafsson drog igång ett litet snickeri i Ektorp 1945. Idag har vi varuhus i Nacka och Värmdö och tillsammans med våra proffsanläggningar (fd Nacka Trä) i Saltsjö-Boo, Uppsala och Märsta, är vi ett av de ledande företagen inom svensk byggmaterialhandel. Inriktningen är, liksom i starten,…

inRiver Bygg-OleBygg-Ole startade som Nacka Trä & Byggvaror AB, när Sven Gustafsson drog igång ett litet snickeri i Ektorp 1945. Idag har vi varuhus i Nacka och Värmdö och tillsammans med våra proffsanläggningar (fd Nacka Trä) i Saltsjö-Boo, Uppsala och Märsta, är vi ett av de ledande företagen inom svensk byggmaterialhandel. Inriktningen är, liksom i starten, kvalitet och service baserad på kompetens och lyhördhet för kundernas behov.

Bygg-Oles motto – Oss grannar emellan – står för ett sortiment i ständig utveckling, ett gediget kunnande, vassa erbjudanden, kringtjänster som underlättar för dig och en vilja att alltid inspirera och hjälpa till.

www.byggole.se