St. Middelkoop & Zoon

inRiver St. Middelkoop & ZoonSteven Middelkoop zette in 1973 de grote stap om een eigen bedrijf te beginnen. Hij was zijn hele leven al werkzaam in het slopersvak en verzamelde en verkocht materialen die vrijkwamen bij de sloop van woningen en andere gebouwen.

Omdat de activiteiten bleven toenemen, besloot bij St.Middelkoop&Zn BV op te richten, waarbij 'St' voor Steven stond. Al snel gingen zijn zoons bij hem aan de slag. Steven Middelkoop was een goede leermeester die beschikte over enorm veel ervaring in zijn vak. Na verloop van tijd bleken Cees en Barend elkaar perfect aan te vullen. In 1992 namen ze de verantwoordelijkheid op zich om het bedrijf voort te zetten. Er waren toen 5 werknemers in vaste dienst.

Sinds 1992 zijn de activiteiten van het bedrijf enorm uitgebreid. Al snel werden er nieuwe bouwmaterialen aan het assortiment toegevoegd. Later ging het bedrijf ook projecten en begeleiding verzorgen en complete installaties en systemen ontwerpen en leveren. St. Middelkoop&Zn groeide snel, breidde uit en ging internationaal werken. De grootste kracht van St.Middelkoop&Zn is het zeer brede, complete assortiment onder één dak! 'Bel Middelkoop maar, die heeft het wel liggen', is een veel gehoorde uitspraak in de klantenkring!

Er is inmiddels bijna geen sector meer te bedenken die geen materialen van St.Middelkoop&Zn nodig heeft. St.Middelkoop&Zn blijft voortdurend alert op mogelijke verbeteringen en nieuwe producten. Met snelheid, service, advies en een hoogwaardig productniveau wil het bedrijf de beste oplossing bieden voor elk probleem van de klant.

Daarmee is St.Middelkoop&Zn.BV groot geworden en daarmee zal het bedrijf zich in de toekomst blijven vernieuwen!

http://stmiddelkoop.nl/